Blogi

Valtuutettuna ja kansanedustajana eteenpäin6.1.2013 14:49

Kaupunginvaltuusto päättää  maanantaina 7. tammikuuta Valkeakosken luottamushenkilöpaikkojen jaosta. Sain kuntavaalissa erinomaisen tuloksen. Oma ja Kokoomuksen vaalimenestys olisi antanut hyvät mahdollisuudet johonkin avainpaikkaan. 

Edellisen vaalikauden olin sekä valtuutettu että kaupunginhallituksen jäsen. Tästä eteenpäin jatkan rivivaltuutettuna ja luonnollisesti kansanedustajana. Kuntavaalilupaukseni mukaisesti haluan olla sillanrakentaja eduskunnasta kotikaupunkiini unohtamatta Tamperetta sekä muuta Pirkanmaata. 

Etelä-Pirkanmaalta ei ole muita kansanedustajia, ja tämä lisää luonnollisesti työmäärääni. Kunnilla, yrittäjillä, yhdistyksillä ja kansalaisilla on oikeus olla yhteydessä kansanedustajaansa. Velvollisuuteni polttopiste määräytyy tältä pohjalta. Kaupunginhallituksen jäseniksi ja valtuuston puheenjohtajaksi löytyi hyviä Kokoomuksen edustajia. 

Luopuminen kaupunginhallituksen jäsenyydestä antaa enemmän aikaa eduskuntatyölle. Asemien ja työn ahnehtiminen eivät auta ketään - ei alueen kuntia, äänestäjiä tai puoluetta. Urheiluaikanani mottoni oli "stay focused" eli keskity. Samaa oppia käytin yrityselämässä ja nyt politiikassa. Pääpaino on vaikuttamisen laadussa. "Jos jokapaikkaan hosuu, niin harvoin osuu."


Kirjoitusta on viimeksi muokattu: 6.1.2013 14:52

Kirjoituksessa on 2 kommenttia

Harri Kekki (6.1.2013 15:16)
Järkevästi ajateltu, ethän kuitenkaan unohda Tavase projektia!
Raíner Zeitlin (6.1.2013 18:08)
Terve, stay focused- ajattelun soisin laajenevan kuntapolitiikassakin. Kyllä lainsäätäjänä kuitenkin pystyt kiinnittämään ihan eri tavalla asioihin huomiota kuin kuntatasolla. Tavase ja siihen liityen pohjavesialueen laajentaminen Pälkäneen keskustaan asti on huolestuttava asia.
Hyvä että tiedät asian ja pidät sitä esillä. Hyvää uutta työvuotta!
-rainer
RSS