Paulista sanottua

Antti Häkkänen

Paulilla on oikeustaju ja turvallisuuden arvostus kohdallaan. Tarkastusvaliokunnan valiokuntavastaavana hän hoitanut tehtävänsä säntillisesti.

Antti Häkkänen, Kansanedustaja, Kokoomuksen varapuheenjohtaja

Paulin asennoituminen julkisten varojen käyttöön ja hyvään hallintoon on tinkimätön. 

Elina Valtonen, Kansanedustaja, Kokoomuksen varapuheenjohtaja


Pauli on tunnollinen ja asioihin perusteellisesti paneutuva kansanedustaja. On kunnia päästä tekemään vaalityötä yhdessä Paulin ja muun kampanjatiimin kanssa.

 Mikko Franssila Paulin kampanjapäällikkö

Valkeakosken kaupunginhallituksen ja kokoomuksenvaltuustoryhmän puheenjohtaja,

TAYS päivystyspalveluiden vastuualuejohtaja, ylilääkäri

Jarno Limnéll

Pauli on vastuuntuntoinen, ihmisläheinen ja asiatunteva päättäjä, johon voi luottaa. Erityisen ilahtunut olen ollut hänen vahvasta halustaan edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta.

Jarno Limnéll, Kyberturvallisuuden professori, sotatieteiden tohtori 

Marja Heikkinen

Pauli on tunnollinen, asioihin hyvin paneutuva ja päätöksiin sitoutuva. Hänellä on kolmen kansanedustajakauden jälkeen erinomainen kokemus ja virtaa tehdä töitä.

Marja Heikkinen,  Kaupunginhallituksen jäsen, koulutus- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja

Paula Risikko

Pauli Kiurun laaja-alainen ymmärrys Suomen tilasta, yrittäjähenkisyys, osaamisen ja koulutuksen puolustaminen sekä rehti toimintatapa ja ahkeruus ovat loistava yhdistelmä kansanedustajan työssä. 

Paula Risikko (kok), Kansanedustaja

Kari Tolvanen

On useita asioita, joista pidän Paulin toimintatavassa. Hän paneutuu asioihin, ottaa kantaa rohkeasti ja pitää luottamukselliset asiat luottamuksellisina kaikissa tilanteissa.

Kari Tolvanen, kansanedustaja (kok)

I wholeheartedly stand behind Pauli for Parliament because he is a man who cares about his community. When we started our company he immediately stepped up to help us.  He participated in an event for us and has continually offered his support because he knows that the success of entrepreneurs means growth for our local economy.

Donna Kivirauma,  Serial Entrepreneur, Tampere

Olen saanut tehdä Pauli kanssa töitä turvallisuus- ja talousasioiden parissa. Tekemisessään Pauli on aina perehtyvä ja ahkera sekä päätöksiä ja ratkaisuja hakeva. Ja voin teille Pirkanmaalle todeta, että kotimaakuntankin on aina vahvasti esillä ja tekemisen kohteena.

Timo Heinonen, kansanedustaja (kok)

Pauli on erityisen aktiivinen turvallisuuteen, yrittäjyyteen ja maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä. Tarkastusvaliokunnan jäsenenä hän vaikutti keskeisellä tavalla VTV:n entisen pääjohtajan epäselvyyksien selvittämiseen ja  irtisanomiseen.

Pia Kauma, kansanedustaja, eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, KTM (kok)

Pauli Kiuru on toiminut eduskunnassa ansiokkaasti ympäristön ja luonnon hyväksi.

Pertti Salolainen, ministeri (kok)

Pauli Kiuru on kansanedustaja, joka muistaa aluettaan myös vaalien välillä. Pauli on auttanut Pälkäneen kuntaa sekä omaan substanssiinsa liittyvässä toimialassa edistämällä kunnallemme tärkeää ja valtakunnallisesti merkittävää Kostia Areena -liikuntakeskusta. Vähintään yhtä suuri merkitys Paulin työssä on ollut kuntamme puolustaminen kuntamme keskustaan ja elinvoimaan kohtuuttomasti vaikuttavissa pohjavesihankkeissa.

Eero Laesterä,  Johtaja, hallintotieteiden tohtori, Pälkäne

Pauli taught me there are no short cuts to success. You do the work or you go home.

Tony Svensson, MSCE, Stanford MBA. Former Executive Director, Invest Sweden, Palo Alto, California, USA

Etelä-Pirkanmaa ja Akaa tarvitsevat rehellisen, ahkeran ja tunnollisen puolestapuhujan eduskuntaan. Sellaisena miehenä tunnen Pauli Kiurun.

Lasse Kiiskinen, toimitusjohtaja, Akaa

Pauli ymmärtää yrittäjän arkea. Hänellä on vahva motivaatio kehittää ja monipuolistaa myös terveydenhuollon yksityistä sektoria kansalaisten palvelujen saatavuuden turvaamiseksi.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Petri Oksman, silmäkirurgi, yrittäjä, Tampere

Tiedän kokemuksesta, että Pauli pitää lupauksensa aina 100-prosenttisesti. Tiedän myös, että hänen sitoutumisensa tavoitteiden saavuttamiseen on perusteellista. Näitä ominaisuuksia arvostan myös poliitikoissa.

Bennie Lindberg, Sport Consulting & Coaching. Germany

Pauli on ollut yhtiökumppanini vuodesta 2003 ja teimme parina työtä noin viiden vuoden ajan. Tuona aikana hän opetti minulle yrittäjän tärkeimpiä asioita; optimistisuus, periksiantamattomuus, analyyttisyys ja kriittisyys myös omaa toimintaa kohtaan. Pauli ei mennyt eteenpäin vain omia ajatuksia vaalien, vaan hän pystyi lähtemään mukaan toisten ajatuksiin ja tuomaan ideoihin oman osaamisensa. Yrittäjänä Pauli ymmärtää, että yritys ei ole yksinäinen laiva merellä, vaan pieni osa laajaa verkostoa ja yhteistyö on yrittämisen perusedellytys.

Olli Luoma, toimitusjohtaja, Hattula

Osaava, luova, luotettava.

Juha Niemelä, vuorineuvos, Valkeakoski

Poikkeuksellisina aikoina päättäjältä vaaditaan luottamusta, näkemyksellisyyttä ja kykyä seisoa periaatteidensa takana. Pauli täyttää nämä kriteerit.

Riku Keski-Rauska , Fil.tri. historioitsija, EspooPauli on luotettava ja vastuuntuntoinen. Hän suhtautuu työhönsä kansanedustajana sen edellyttämällä vakavuudella ja ajaa asioita määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. 

Tarja Kiuru. KM, aviopuoliso.


Pauli tukeutuu näkökulmissaan ja päätöksissään tutkittuun tietoon. Hän on ollut monesti yhteydessä keskustellakseen tutkimustuloksista. Arvostan Paulissa sitä, että hän näkee laajasti kokonaisuuksia sekä yhteyksiä eri asioiden välillä. Pauli ei paina paniikkinappulaa, vaan näkee järkevät askeleet kohti päämäärää niin, että otetaan elinkeinoelämä, ihminen sekä luonnon kestävyys huomioon.

Kalle Vaismaa, Industry Professor, TkT, TM  

Aloimme tehdä Paulin kanssa töitä yhdessä heti tultuani eduskuntaan 2015, kun olimme molemmat ympäristövaliokunnassa. Pauli on itsenäinen ajattelija: aina tarkka, asialähtöinen ja ratkaisuja esittävä. Nostaa rohkeasti ensimmäisenä keskusteluun myös tabuja, joista pian muutkin myöntävät, että näinhän se onkin.

 Kai Mykkänen 


Kerrankin on edustaja, jota ei tarvitse paimentaa tai haukkua:)


Farga 

Työni eduskunnassa on avustaa Paulia hänen valtiopäivätoimeen liittyvien tehtävien hoidossa. Olemme tehneet yhteistyötä lähes 11 vuotta. Luottamus ja työhön sitoutuminen ovat kaiken a&o. Pauli työskentelee pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Hän on vaatii itseltään paljon, perehtyy asioihin tarkasti ja tekee erinomaista taustatyötä ennen ulostuloja. Arvostan Paulin selkeää ilmaisutapaa ja sitä, että hän pitää kiinni siitä mitä sovitaan. Hänen aktiivinen ja osallistuva sekä osallistava asenne on inspiroiva ja kannustava. Hommat hoidetaan ja työpöytämme ovat järjestyksessä.Minä tykkään. Birgitta Myllymäki

Olen oppinut tuntemaan Pauli Kiurun rehellisenä ja tinkimättömän oikeudenmukaisena kansanedustajana. Hän uskoo koulutuksen ja ahkeran työnteon rakentavan meille kaikille entistä parempaa Suomea.

Erja Oksman

Erikoislääkäri, yrittäjä Tampere

Pauli ajaa ja edistää vaalipiirinsä asioita aktiivisesti ja energisesti – usein asioita, jotka valtakunnan vinkkelistä vaikuttavat pieniltä, mutta ovat paikallisille asukkaille tärkeitä. Pauli todella tuntee alueensa asiat.

Timo Suokko

KTM, yritysjohdon konsultti, 

Pälkäne